Sirkeltrening

Styrke/kondisjon

1 dag i uken (hver Fredag) har vi dedikert styrke og kondisjonstrening. Dette er trening for alle som ønsker å komme i form, gå ned i vekt eller du vil prøve en litt annerledes trening. Dette er også en obligatorisk trening for alle utøver som skal gå kamper eller trener boksing. Du trenger ikke ha noe tidligere erfaring eller være godt trent. Det er bare å møte opp å bli med!

Hvordan trener vi?

Vi benytter det mange kaller «sirkeltrening». En treningsøkt varer ca. 1-2 timer. Det legges opp til alt fra 12-15 poster (noen ganger flere, hvor mange som møter opp avgjør hvor mange poster vi har), disse postene har ulike øvelser hvor vi har fokus på å bruke kroppen som vekt.

Hver post så har du 50-60 sekunder å gjøre øvelsen så godt du kan, deretter får du 10 sekunder pause og flytter deg videre til neste post. Etter du har fullført alle postene får du 1 minutt pause, Deretter starter runden på nytt. Dette gjør vi i 5 runder. Målet med denne treningen er at ingen skal klare å fullføre dette 100%. Målet er å fullføre, uansett. I tillegg til den fysiske treningen så handler dette også om å trene deg mentalt også. Dette er en kjempe bra måte å lære iog pushe deg selv litt lengre hver gang. Du vil lærer å kjenne kroppen din svært godt.

Vi er stolte av å kjøre denne treningen da vi ser svært mange har stor glede og god effekt av det. Våre trenere har mange års erfaring med dette og står klare til å hjelpe deg hele veien.

Utstyr

Utøverne trener gjerne i shorts og i en t-skjorte eller singelet, men man kan benytte de klær man ønsker. Noen foretrekker trenings-tights eller joggebukse og det er helt greit. Hos oss på Larvik Combat Center så er det viktig at alle føler seg komfortable. Da dette er ren styrke/kondisjonstrening er det ikke nødvending med noe spesifikt utstyr som kampsportutstyr (boksehansker, leggskinn osv.). Møt opp slik du selv ønsker!